| Another Beautiful Creature From Allah |

                                                               بسم الله الرحمن الرحيم

I'm waiting for you Alim Haziq :)

Assalamualaikum

Selamat datang ke dunia Muhammad Alim Haziq :)

Setelah beberapa bulan aku menunggu.Akhirnya makhluk Allah yang sangat indah ini keluar dengan keadaan normal dan dalam keadaan sihat.

I really feel grateful to Him ~ :')

Dari pukul 4 petang aku tunggu Alim keluar dari perut mak dia(my aunt).Sebab makcik aku dah mengadu perut dia sakit sangat-sangat.

Tapi makcik aku ni boleh lagi siap pergi jalan-jalan.Lebih kurang pukul 4pagi tu,kitaorang rush pergi Hospital Pantai Ipoh sebab makcik aku dah rasa si Alim ni nak keluar.Muka pakcik aku ni punya la risau.Alahaii..Tapi makcik aku steady je.Mybe sebab dah berpengalaman.Ye la.Ni dah anak ketiga dia.Semua lelaki.Huiiii..HERO !

Tepat jam 7.50 pagi(18.10.2013)lahirlah seorang khalifah Allah di muka bumi ini.Muka Alim macam muka cina.Putihnye.

Tak sabar nak jumpa Alim depan-depan.Jumpa tadi pun kejap je.Dah la dipisahkan oleh cermin.Huiii..Kecewa gile -,-


Alim,tak sabar nak gomoi Alim.Tunggu kak yang balik taw.Huihui :D

Menunggu berita kelahiran Alim Haziq
(nampak tak kerisauan kat situ?ahakss)



                                                Muhammad Alim Haziq Bin Rahim


Bambam gile kan ?
So tomeyyyy..tambah-tambah pipi tuuu

Sepetnye mata.Hahaha.. >_<

Papa dia cakap,Alim nangis kejap je masa keluar dari perut mama dia.Kepuk sikit dia dah tak nangis dah.
Hahaha.pandainye Alim 

2 comments:

Farah Firdaus said...

alhamdulillah.. comelnya :)

Atiqah Zayana said...

Tenkyu dear :)