Selamat Hari Tua Ikram !

                                                                بسم الله الرحمن الرحيم


 Assalamualaikum..

Semalam(25.10.2013) tepat pukul 10.00pm.

Tunggu dan tunggu ~

Masa tunggu awak,awak tak tahu betapa seram+sejuknye tangan saya.Saya pun tak tahu kenapa.Mungkin sebab dah lama tak jumpa awak mybe.Selama 6 bulan kita tak jumpa hanya berhubung melalui fon,Facebook dan Skype je.tsk..tsk :'(



Bila awak kol je saya kata awak dah sampai.Lagi triple la sejuk tangan saya.Hahaha..



Bila jumpa awak.Hanya Allah yang tahu betapa rindunya saya kat awak.Memang tak sangka saya akan jumpa awak malam tu.Tanpa kita sedar,esok (tepat 12 mlm bersamaan 26.10.2013) adalah bufday awak.Hebat tak rancangan-NYA?

Sebelum ni kita selalu plan nak jumpa,tapi tak pernah menjadi untuk bertemu awak.Ada je masalah yang timbul kadang-kadang menimbulkan salah faham antara kita.Tapi awak tak pernah marah saya selama saya kenal awak.Tinggi suara pun tak pernah dan awak selalu tegur saya kalau saya ada buat silap ke apa ke.Thanks sgt2..

Bila dah jumpa awak,macam-macam kita sembang.Sampai ada tahap kutuk-kutuk orang pun ada (bila nak sedar diri weiii!asyik duk kutuk orang je -,-).Hahaha...Tapi awak layan jew cite saya.Sepatutnya saya yang pergi jumpa awak sebab esok tu bufday awak.Tapi terbalik pulak.Awak yang jumpa saya.Awak yang belanja saya makan MCD (actually aku yang mintak sebab teringin sgt dah~).Sampai kekenyangan dah saya.Sedap giler unwrap tuhhhh....Hahaha XD

Thanks awak sebab belanja saya ♥


Ikram Sambut Bufday Dengan Family :)



Kalau boleh saya nak jumpa awak lagi kalau ada rezeki.Macam-macam saya nak story mory dengan awak lagi.InsyaAllah :)


Thanks 4 reading :D



| Another Beautiful Creature From Allah |

                                                               بسم الله الرحمن الرحيم

I'm waiting for you Alim Haziq :)

Assalamualaikum

Selamat datang ke dunia Muhammad Alim Haziq :)

Setelah beberapa bulan aku menunggu.Akhirnya makhluk Allah yang sangat indah ini keluar dengan keadaan normal dan dalam keadaan sihat.

I really feel grateful to Him ~ :')

Dari pukul 4 petang aku tunggu Alim keluar dari perut mak dia(my aunt).Sebab makcik aku dah mengadu perut dia sakit sangat-sangat.

Tapi makcik aku ni boleh lagi siap pergi jalan-jalan.Lebih kurang pukul 4pagi tu,kitaorang rush pergi Hospital Pantai Ipoh sebab makcik aku dah rasa si Alim ni nak keluar.Muka pakcik aku ni punya la risau.Alahaii..Tapi makcik aku steady je.Mybe sebab dah berpengalaman.Ye la.Ni dah anak ketiga dia.Semua lelaki.Huiiii..HERO !

Tepat jam 7.50 pagi(18.10.2013)lahirlah seorang khalifah Allah di muka bumi ini.Muka Alim macam muka cina.Putihnye.

Tak sabar nak jumpa Alim depan-depan.Jumpa tadi pun kejap je.Dah la dipisahkan oleh cermin.Huiii..Kecewa gile -,-


Alim,tak sabar nak gomoi Alim.Tunggu kak yang balik taw.Huihui :D

Menunggu berita kelahiran Alim Haziq
(nampak tak kerisauan kat situ?ahakss)



                                                Muhammad Alim Haziq Bin Rahim


Bambam gile kan ?
So tomeyyyy..tambah-tambah pipi tuuu

Sepetnye mata.Hahaha.. >_<

Papa dia cakap,Alim nangis kejap je masa keluar dari perut mama dia.Kepuk sikit dia dah tak nangis dah.
Hahaha.pandainye Alim 

| Indahnya Saat Melihat Anak Dalam Kandungan |

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..

Hari tu aku pergi teman makcik aku yang tengah mengandung baby ketiga dia di sebuah hospital swasta..Tak silap aku Hospital Pantai,Ipoh.

Hospital Pantai ni memang bagus la.Diorang punya kelengkapan semua cukup tapi harga dia pun cantik la..Swasta la katakan.

Aku bukan nak story pasal Hospital Pantai ni.Aku nak story pasal baby yang aku tengok menggunakan satu mesin 4D..MasyaAllah memang nampak baby tuh..Comei sangat..Paling comel bila mulut dia gerak2 dalam kandungan makcik aku..Huiiii ~ Rasa nak mengandung pun ada jugak..Doakan aku cepat2 kahwin yew ~


Makin seronok pulak tengok baby tuh kadang2 gerak.Kadang2 tendang2...Tapi masa scan ritu dia tido.Huhuhu...Penat kot..Ye la dari Gerik ke Ipoh ambil masa berjam la jugak kan ?heeeee

Baby dalam kandungan..Comel kan ?



Thanks For Reading ~