FAIRISH LOTION & BB BLINK FROM THAILAND

                                                                        بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum ~

First sekali harap semua pembaca blog Tiqah masih lagi mengenali Tiqah sebab dah lama sangat dah tak menulis dalam blog ni.

Nak dekat setahun dah kot kan ? Bukan apa tak sempat sangat pun asyik duk bukak fb lepas tu busy dengan assingment ( actually tak banyak mana pun!)

Okey. Tiqah tak nak taip pepanjang sebab ada setengah orang bukan suka sangat pun baca panjang-panjang ni.

Sebenarnya Tiqah nak kenalkan kat korang satu lotion yang sangat-sangat bagus untuk kulit Asia macam kite ni. Macam Tiqah jarang sangat la nak pakai lotion tangan ni. Asyik jaga muka je sampai tangan hitam macam punggung kuali dah haaaa ~ Allahu ! Ngeri sangat tengok ! Sampai mak pun tegur !

Nak dijadikan cerita, Tiqah terbukak satu fb mamat Thailand ni and he sell lotion for skin. Ada dua jenis satu lotion and satu bb cream la senang cite and yang bestnya ada SPF50 ! Wow !! Tinggi jugak SPF dia ! Tiqah pun mcm okey menarik. Sesuai untuk kita yang selalu keluar time panas and terdedah sangat dengan matahari ni !

Yang menarik tentang lotion ni dia guna camel milk ! Susu unta tahu ? Haaaa... Dia guna susu unta and bau dia.. Allahuuu ! Wanginya subhanaallah ! Memang lepas mandi Tiqah akan pakai and satu bilik bau tao ! Memang best ! Tiqah kalau pergi mana memang akan bawak dua-dua lotion ni ! Benda WAJIB !
And kalau hantaran untuk kahwin nanti barang dua ni WAJIB kena ada sebab selesa pakai :)

Harga dia tak ade la mahal mana kalau dua-dua lotion termasuk postage dari Thailand hanya 1300bhat bersamaan RM166.59. Disebabkan mata wang kite jatuh so jadi mahal sikitlah. Kalau tak, tak mahal mana pun. Sekarang ni matawang kite dah naik sikit. Masa Tiqah beli haritu RM171.89 tao !

Kat sini Tiqah share la Fairish lotion and bb blink tuh ! <3

( maaf muka sis agak tak cantik sikit >,< )




If sesiapa nak beli boleh terus pm abam handsome Thailand ni :)


Ataupun boleh terus ke page Fairish :)


okeyh ! Done for today ~ Thanks korang sebab sudi luangkan masa untuk membaca :)