Pertemuan Selepas 6 Bulan ^_^


                                                                     بسم الله الرحمن الرحيم
Assalamualaikum semua...

Fuh..Fuhhhh *lap habuk...

Dah lama tak berblogging.Ya Allah teramat rindu nak update entry kat blog yang pinky2 ni.Huihhhh ^____^

Nak story about Him...Ya! Tentang si dia yang dah bertakhta dalam hati aku ni hampir 2 years !

Pertemuan diatur setelah 6 bulan setengah tak berjumpa.Gila lama ! Yela. Pakat duduk jauh semuanya.Memang payah nak jumpa.Lepas ni kalau aku dapat study jauh mesti la PAYAH nak jumpa :(

Rindu ? Tak payah cakap la.Hari-hari rindu dia woiii...

Mesej ? Hari-hari mesej.Everytime la jugak mesej.

Kol? Hari-hari kol.Boleh dikatakan every night bergayut sampai dua-dua mengantuk dan akhirnya zzzzzz......

Tapi adat la kalau bercinta setakat bergayut,bermesej tapi tak jumpa tak lepas jugak rindu kan ? >,<

Akhirnya,petang Jumaat tu dia datang amik aku.Huihuiiii....

Hepi ? Tak payah cakap.Kalau boleh aku nak melompat time tu jugak.Tapi memandangkan aku pakai skirt and terpaksa cover ayu,aku batalkan niat aku untuk melompat masa tu.Melompat dalam hati je la.Hoho >0<

Masa yang kami ada sangat terhad waktu tu.Jadi dia bawa aku jalan-jalan dan akhirnya tempat yang paling dia suka bawak aku. MCD ! 

Tak sah kalau tak pergi MCD . Minat bebenor dia yew ! Masa dah suntuk jadi terpaksa la order melalui drive-thru je time tu.

Malu la tu makan aiskrim comot ! HAHA
^_^

Apa-apa pun THANKS sayang for the wonderful time.Thanks sebab bawa jalan-jalan. Makan MCD sampai comot-comot ! =')


Hope kita dapat jumpa lagi nanti.InsyaAllah.. :')

                                                               
                                                              Thanks for reading guys !!!