Pemenang Baru Super Duper Simple Giveaways

بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum w.b.t

Ok,seperti yang tiqah janjikan,,dalam masa seminggu pemenang masih tidak mmberikan detail,tiqah akan cabut undi lain..so the winner is
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no 5 -http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/01/super-duper-simple-giveaway_42.html
tahniah diucapkan

.sila hantar detail seperti berikut di Facebook
nama : 
alamat :
link penyertaan:
no telefon :

Happy 20th Birthday Cik Atiqah Zainal !


                                                          بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua !

Alhamdulillah.Bersyukur kepada-Nya kerana diberi peluang untuk masih bernafas di muka bumi ini.Tak sangka sekarang ni Tiqah dah umur 20 tahun ! Oh my~ Cepat betul masa berlalu.Teringin nak jadi budak-budak balik ~Lari-lari,main kejar-kejar keliling kampung,panjat pokok.Rindu semuanya! ^_^

Tepat jam pukul 12 malam (26.2.2014) Ikram wish birthday.Ya Allah terharu bila dia nyanyikan lagu birthday.Nak jumpa jauh pulak tu.Syukur sangat-sangat ! Paling kurang dia ingat birthday Tiqah.Malam tu jugak borak sampai pengsan.Bangun pagi esok tu mata sebam gila.Hahaha! Second yang ucap sepupu rapat Tiqah,siap menyanyi-nyanyi kat Wassup.Nasib baik free kan ? Haha! Ketiga,baru kawan baik Tiqah.Ya Allah! Terima kasih pada yang wish.Semua pakat nak menyanyi kat Wassup.Zaman dah canggih kan ?

Masa birthday Tiqah ritu,adik lelaki bongsu Tiqah belanja Pizza Hut SweetHeart! Pizza Hut SH tu untuk hari Valentines sebenarnya.Saja nak bagi Tiqah touching la tu. Haha ! Memang touching gila bila dia dengan kawan kerja dia datang bawak Pizza.Ingatkan nak makan ramai-ramai ke apa.Rupanya nak sambut birthday Tiqah.Thanks Adik !

Gambar ihsan dari Google ~
Mak pula,bagi Shawl.Cantik la shawl tu tapi agak jarang and pendek sikit.Jadi kena pakai dua shawl baru nampak oke sikit ~Ayah pula tak sempat beli hadiah maybe.Then,bila ayah balik kerja siap nyanyi lagi lagu untuk Tiqah.Hulur duit lagi.Hehehe... Thanks Mama, Ayah !

Shawl yang bercorak tu mama Tiqah
bagi.Thanks Mom !

Adik yang bongsu pula,bagi Ferrero Rocher ~ Kenapa la adik-adik aku romantik sangat bagi hadiah macam Valentines tahun ni.Banyak pulak tu.Satu bekas besar.Memang tak habis la kalau Tiqah makan sorang.Then,amik keputusan share makan sama-sama :)

Ferrero Rocher ~ Yummy !
Mak cik pula bagi Sweater ~ Cantik sweater tu.Belaang kelabu dengan purple.Dia pilih warna tu sebab warna feveret aku katanya ~ Tak sangka dia tahu. Terharu giler ~ Thanks Mak Tam !

Thank sangat2 ! ^_^
Adik lelaki yang No.2 tu pun balik sebab nak bagi ucapan birthday face to face.Gila comei! Haha.Dia saja la tu bagi alasan nak balik rumah ~ Thanks Angah :)
Orang siap kata Tiqah dengan dia kembar ~
Erk ? -,-
Apa-apa pun thanks semua yang wish birthday.Kengkawan sekolah yang tak lupa nak wish birthday ,kengkawan Facebook yang bertubi-tubi hantar ucapan kat inbox.Kawan blogger ~ Semuanya yang mengenali Tiqah,Tiqah ucapkan ucapan terima kasih sangat-sangat ! Semoga Allah merahmati korang semua.InsyaAllah.Thanks again.

Penat sudah jari yang menaip ni.Kalau nak cerita semua memang tak habis.Apa-apa pun thanks for reading my entry pada hari ini .

Bye! ^_^