LAPTOP DAN NOTEBOOK MURAH


                                                                 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua ! Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk menaip hari ni setelah sekian lama menyepi. Huuuu.

Okey ! Entry kali ni Tqah nak share dengan korang bagi sesiapa yang masih tercari-cari laptop ataupun notebook yang harga murah ! Tak cayakan laptop dengan notebook harga murah bawah dari RM1K beb !!!

Dulu masa Tqah sekolah. Kerajaan ada bagi bantuan Notebbok 1 Malaysia tak silap. And alhamdulillah Tqah tersenarai dapat setelah mata dah lama menyemburui kengkawan yang pakat dapat notebook free ni ! Allahu ! Dengki sesangat la waktu tu. Haha !

Tqah dapat Notebook HP tao ! Memang elok la brand pun dari Jepun kan ? (betulkan kalau Tqah salah ye). Pastu guna dari Form5 sampai la masuk U ambik degree sekarang. Memang dah nazak la notebook tu dengan lambat walaupun dah banyak kali format (T_T)

Then, oneday waktu tu tengah mencari la notebook yang murah,survey kat kedai. Mahalnya lahai. Tak mampu. Haha. Then dia suggest la satu kedai kat Kedah yang juai notebook dengan laptop murah. Memang brand Jepun. Bukan secondhand tao ! Memang murah sesangat. Ni pun tengah guna notebook tu. Jenama Tqah guna sekarang NEC. Memang brand TOP dari Jepun. Tak mudah hang buat masa sekarang ! Tak sia-siala beli.

Sesuai la bagi student nak bawak pergi memana pun senang, Tak berat dan mudah bawak sebab berat dia 0.95 kg sahaja !

Disebabkan dah guna notebook ni jadi Tqah pun nak la suggest kat korang student yang masih mencari notebook dengan harga RM450 ataupun laptop dengan harga bawah RM700 boleh pm Tqah tao !

Kat sini Tqah tunjukkan Notebook je. Kalau nak Laptop boleh pm tepi ea

NEC 12"
- INTEL CELERON 1.2GHZ
- DDR3 2 GB RAM
- 80GB HDD
- BUILT IN WIFI
- WINDOWS 7
- BLUETOOTH AVAILABLE
- BERAT 1.3KG


HARGA RM450

NEC 12'
- INTEL CORE2DUO
- DDR2 2GB RAM
- 80GB HDD
- BUILT IN WIFI
- WINDOW 7
- BLUETOOTH AVAILABLE
- BERAT 0.95KG


HARGA RM450

PANASONIC 12'
- INTEL CORE2DUO
- DDR2 2GB RAM
- 80GB HDD
- BUILT IN WIFI
- WINDOW 7
- BLUETOOTH AVAILABLE
- BERAT 0.95KG


RM450

* HARGA DAH INCLUDE POSTAGE

Jika korang berminat boleh je terus whatsapp saya.\
Jangan risau Tqah trusted saller tao !

Ini no Tqah. Whatsapp je ea kalau nak order okeyh :)

 +60174486162 (ATIQAH ZAINAL)

KINDY FOLLOW INSTA SHOP TQAH YE @AMABEL.CO :D



No comments: