MI.O VOCAL TEAM (AVENGERS) KOREA

Assalamualaikum.

Dah lama rasanya tak menaip. Cuma jenguk je blog sekali sekala. Rindu pulak nak menaip kat sini. Kat sini nak cite sikit pasal satu team Korea yang Tqah rasa diorang ni lain dari yang lain. Sebab kenapa ? Kalau kita tengok kumpulan korea yang lain diorang dipilih melalui pemilihan and ujibakat. Lepastu ada yang buat pembedahan plastik and so on.

Okey ! Kumpulan ni dah lama cumanya orang baru je kenal. Kalau diikotkan diorang ni dah dua tahun dah jadi artis Youtube (kalau salah betulkan ea). Tqah kenal dengan kumpulan ni pun melalaui satu rancangan television TVN (korea channel) and TV9. Rancangan tu tajuk dia "I CAN SEE YOUR VOICE SEASON 3"

Pada mulanya semua orang macam curious sangat nak tahu sebab apa? Diorang ni nyanyi pakai topeng tao (IRON MAN, CAPTAIN AMERICA AND HULK). Jadi orang cuma boleh tengok diorang ni pakai topeng je la kalau nyanyi. Muka sebenar diorang tak tunjuk langsung pun !

Bila dah masuk dalam ICSYV baru la diorang dedahkan muka diorang ni macam mana. Jadi,Tqah suka dengan team ni sebab bakat nyanyian diorang. Sedap giler suara. Memang kalau dengar lagu diorang ni repeat bebanyak kali. Hahaha ( sebab best sangat!) . 

Sekarang ni diorang tengah buat album single diorang. Harap sangat cecepat la sikit keluar album tu sebab nak beli. Hahaha <3

Kalau korang nak tahu muka diorang ni macam mana. Boleh la search kat youtube link ni > MI.O VOCAL TEAM  . Kat sini boleh la tengok video diorang ni. Serius tak nyesal ! (Kite cop Captain America tao ! >,< )

Sampai sini je la kot. Happy searching uollss ! Thanks sebab baca artikel yang tak seberapa ni . Muachhh 





No comments: