TOKYO LOVE SOAP PREMIUM PENCERAH KULIT SECARA SEMULAJADI


                                                   بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua.

Alhamdulillah yang ni adalah entry ketiga untuk bulan ni.Sebab diri ni tak berapa nak sibuk sangat,Selalu jugak menghadap lappy 24 hours! Tapi tak ada update apa-apa pun.HAHA !

Baru-baru ni Tiqah jadi agen Secret Whisper Shop untuk satu jenis sabun yang sangat-sangat famous sekarang ni.Jadi Tiqah nak share skit dengan pembaca tentang sabun ni.

Tiqah nak share sikit dengan korang tentang TOKYO LOVE SOAP!Mesti ada yang tak tahu dengan kewujudan sabun ni kan ? TOKYO LOVE SOAP ni dari Jepun tao! Orang Jepun ramai guna sabun ni sebab tu orang Jepun lawa-lawa.Muka nampak flawess gitu ! Sabun ni pun tahan berbulan-bulan tao ! Memang tak merugikan kalau korang beli.Sabun ni pun boleh digunakan pada badan kalau nak kulit badan nampak putih,cantik dan berseri !

Kat sini Tiqah nak share dengan korang apa kebaikan sabun TOKYO LOVE SOAP ni !

Jom terjah !


  • Micropeeling untuk memastikan kulit lebih putih dan berseri 
  • Meningkatkan epiderma
  • Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah
  • Kolagen yang kompleks untuk mengebukan kulit muka
  • Plasenta Rejuvinates Extract untuk menjana semula sel-sel kulit 
  • Mempercepatkan penyembuhan luka dan parut di wajah 
  • Merawat dan mencegah parut dan penuaan 
  • Manfaat pelembab yang berpanjangan
  • Bahan-bahan anti-bakteria yang semulajadi
  • Bahan organik perlindungan matahari
  • Pemutih kulit semulajadi dan organik
  • Mencerahkan kulit seawal penggunaan pertama !
  • Membuat liang pori lebih kecil
  • Melembut dan mengecilka  kulit muka
  • Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan !

Banyak lagi tao function TOKYO LOVE SOAP ni okey!

Tokyo Love Soap is 100% Vegan tao ! Free from any animal ingredients . Jadi, sabun ni selamat untuk digunakan okey !

Dah terlajak cerita semua Tiqah nak tunjuk pula testimoni yang dah try sabun ni !






Macam mana ? Jeles tak tengok ramai yang cuba semuanya sekarang kulit dah lawa-lawa.Nampak gebu kan ? 

HARGA ? 

WHATSAPP TIQAH K :D

Kalau berminat boleh whatsapp Tiqah tao sebab kami hanya akan pos pada hari Rabu/Khamis je !

Jangan lupa Whatsapp kalau nak kulit cantik !

0174486162 !







No comments: