NANO WHITE


                                                              بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..

Alhamdulillah ni post pertama untuk bulan Oktober ni.Hewheww...

Agak sibuk dengan kelas menjahit dan kerja sampai tak ada masa untuk buat entry baru.Bulan lepas pun ada tiga je kalau tak busy sampai berbelas entry sampai tak tahu nak buat entry apa dah.Lepas tu mula la buat entry merapu bila baca balik entry merapu yang dulu-dulu..Allah ~~ Serius malu ! HAHA

Hari ni Tiqah nak share sikit tentang NANO WHITE.Ada tak sape-sape pemakai NANO WHITE kat sini ? Angkat tangan ! Yeahhh ! Kite geng ~~ (^_^)

Sebenarnya Tiqah dah lama nak try NANO WHITE ni tapi NANO WHITE ni agak mahal sikit dari produk-produk yang lain.Dulu Tiqah pengguna setia SAFI dan GARNIER tapi sekarang dah tak guna SAFI dah.Tapi GARNIER tu still lagi guna krim dengan BB cream sebab sesuai dengan kulit muka.

Tiqah dah guna NANO WHITE ni hampir 3 minggu dah.Disebabkan kulit muka Tiqah ni jenis yang sangat-sangat mengada sensitifnye Tiqah tanya akak promoter NANO WHITE tu yang mana sesuai dengan kulit muka Tiqah ni.Nama pun promoter kan mesti la promote yang baik-baik untuk produk dy.Kalau nak beli NANO WHITE ni Tiqah syorkan beli la kat MYDIN taw ! Sebab Tiqah jenis yang suka survive dulu.Antara banyak-banyak tempat yang Tiqah pergi seperti Watsons dan The Store teramat la mahal gilo.Jadi kalo korang jenis nak save duit beli la kat MYDIN.Kalau korang jenis yang kaya raya,duit bertimbun beli la kat Watsons atau tempat-tempat lain.Huhu

Tiqah try ambil Microfoliating clay cleanser (pencuci muka) sebab jenis kulit muka Tiqah ni jenis liang pori terbuka luas gituuuu jadi function pencuci muka ni untuk membersihkan kekotoran yang terperangkap dalam pori-pori kat muka kita ni.Lepastu,meratakan bintik-bintik yang tak sekata kat muka ni haaa ~

Tiqah jugak ambil Refining treatment toner.Toner ni function dy untuk mengetatkan dan mengecilkan pori-pori kat muka kita ni.Ia juga menanggalkan minyak berlebihan tanpa mengeringkan kulit sebab kulit muka kita ni kan cepat berminyak dan cepat kering.Tiqah pakai toner ni setiap kali lepas mandi.Serius rasa segar je muka.Ada kawan-kawan tegur muka dah kurang berminyak and nampak freshh ! Serius best gilooo :D

Bila pakai rasa segar je muka.Best sangat uolss :)



Yang ni lepas 3 minggu pakai.Bintik hitam dah pudar dah.Muka pun kurang berminyak
kalo pakai BB Cream :3

Ni gambar saje mengedik dengan kengkawan keje.Hahaha.


                                              Thanks for reading.Harap tak bosan yooo !

No comments: