Lagu Kegemaran


                                                                 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum...

Beberapa bulan lepas masa Tiqah kerja kantin ada one guy ni dia suka nyanyi lagu yang Tiqah tak pernah dengar.Disebabkan Tiqah bukan jenis layan band Indonesia jadi Tiqah tak ambil tahu sangat.Oneday tu,member kantin Tiqah nyanyi satu lagu ni.Mula-mula dengar Chorus je.Suara dia pun not bad,boleh tahan.

Jadi suatu hari tu,Tiqah mintak kat dia nyanyi lagu tu sambil main gitar.Best sangat-sangat lagu tu.Sekarang ni pun Tiqah akan bukak lagu tu sebab lagu tu so meaningful sangat-sangat.Kalau nak dengar lagu dia macam mana boleh search at Youtube taw ! Tiqah just nak share lirik je :)


D'MEISES - Dengarlah Bintang Hatiku ~

Dengarlah bintang hatiku 
Aku akan menjagamu 
Dalam hidup dan matiku 
Hanya kaulah yang ku tuju 

Dan teringat janjiku padamu 
Suatu hari pasti akan tepati 
Reff: 
Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Dengarlah bintang hatiku 
Aku akan menjagamu 
Dalam hidup dan matiku 
Hanya kaulah yang ku tuju 

Dan teringat janjiku padamu 
Suatu hari pasti akan tepat 

Reff: 
Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Aku akan menjagamu 
Semampuku dan sebisaku 
Walau ku tahu ragamu tak utuh 
Ku terima kekuranganmu 
Dan ku takkan mengeluh 
Karena bagiku engkaulah nyawaku 

Karena bagiku…. 
Engkaulah nyawaku…





1 comment:

Iola said...

tak pernah dengar lagi hee