DEBARAN KIAN TERASA !


                                                               بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua !

Sorry sebab dah lama update entry kat blog ni.Bukan apa,followers pun sikit lagipun blog Tiqah ni bukan ramai sangat nak baca pun.Gila sedih ! Huhuu ~

Bagi yang sudi baca blog Tiqah ni,thanks sesangat ! Terharu sebab ada jugak la yang sudi baca blog yang tak seberapa ni.Terus terang Tiqah cakap masa tengah menaip ni dada berdupdap sokmo! Sebab apa ? Esok UPU KELUAR !

Ya Allah,serius rasa berdebar gila.Yela,Tiqah ni bukan pandai sangat pun.Pointer tu cukup-cukup makan walaupun dah sehabis boleh Tiqah buat.Tiqah cuma risau sebab Tiqah ni anak sulung,kena bagi contonh kat adik-adik bawah Tiqah yang Tiqah ni boleh berjaya.Macam kakak-kakak yang lain.Tiqah nak sangat family Tiqah happy dengan keputusan Tiqah esok.

Keluarga Tiqah selalu bagi sokongan bila Tiqah hampir putus asa terutama sekali opah Tiqah ! Dia selalu bagi sokongan kat Tiqah walaupun kadang-kadang dia ada perli sikit-sikit sebab sepupu Tiqah yang lain semua dah masuk U.Siap ada yang nak fly ke oversea next year! Serius jeles ! Tapi Tiqah tahu dia nak bagi semangat kat Tiqah.Thanks Opah ! ^_^

Kawan-kawan pun banyak menolong Tiqah.Alhamdulillah masa Form 6 kat sekolah dulu,satu kelas sangat-sangat la superb! Saling membantu antara satu sama lain.Susah senang semuanya bersama.Alhamdulillah.Teringat masa semester 3,pakat kelam kabut nak stayback sebab semester tu,semester akhir.Alhamdulillah semuanya  berjalan lancar !

Bagi kengkawan blog yang baca blog Tiqah,doakan Tiqah dan kengkawan Tiqah yang lain berjaya ke menara gading taw ! Bagi kengkawan blog yang ambil STPM tahun lepas,Good Luck ! Insha-Allah,kejayaan itu milik kita bersama ! 



                                           
                                                         Thanks for reading sayangs ! :)