THANK YOU GARNIER LIGHT NIGHT CREAM !

  
                                                                 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua !

Hari ni nak story pasal Garnier Light Night Cream !

Sebenarnya Tiqah dah lama guna produk Garnier.Tetapi set yang siang je,yang malam tak pernah pula nak pakai.

Tiba-tiba terdetik nak cuna pakai krim malam sebab nak hilangkan parut-parut jerawat dengan bintik hitam kat muka.Dulu,sebelum pakai Garnier kulit Tiqah agak-agak teruk.

Tapi selepas pakai produk ni,Alhamdulillah kulit Tiqah makin okey.Jerawat pun dah kurang dah.Jadi nak bagi efek cantik sikit Tiqah nak try pulak Garnier Light Night Cream ni.

Seriusly,masa mula-mula pakai esok pagi bangun muka nampak soft je dan kurang berminyak sebab muka Tiqah ni jenis berminyak sikit.

Selama Tiqah pakai ni dia tak mengelupas lagi la.Tak tahu la kalau kulit Tiqah ni tebal macam buaya ke apa ke tapi so far memang tak mengelupas.Serius best !

Struktur krim malam ni ringan dari krim siang.Tapi serius seronok sangat bila muka makin okey dan bintik hitam makin hilang.

Kalau sesiapa yang ada masalah bintik hitam dan bekas jerawat guna produk ni.InsyaAllah okey! So,Good Luck guys !!!

Ehsan Dari Mr.Goggle 

Muka Tiqah makin cerah selepas pakai Garnier Light Night Cream ni !

Bintik jerawat pun dah kurang.Serius best !

(Gambar diatas tu guna kamera biasa je taw)

                                                                Selamat mencuba !

                                                               Thanks for reading :)


2 comments:

Iola said...

ngee kulit saya tak ngam dengan garnier huhu..

Atiqah Zayana said...

Huhu... Mula2 tqah pky mmg xngam.. Lme2 okey :)