BERBUKA DI RESTORAN NASI LEMAK AYAM KAMPUNG ~


                                                                 بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua pembaca belog Tiqah...


Baru-baru ni Tiqah berpeluang lagi berbuka puasa di satu tempat yang Tiqah rasa korang patut pergi !
Tempat tu memang Tiqah selalu pergi dengan family pakcik Tiqah tapi time tu tak ada blog jadi tak dapat la na share dengan korang semua.Bila dah ada belog ni semua benda nak share! Muahaha ~~

Okey~ Kita straight to the point (amboi,ayat kelas kau !)Ehem-ehem~ (batuk mengada)

Nama restoran yang Tiqah pergi tu 'RESTORAN NASI LEMAK AYAM KAMPUNG'

Korang eprnah dengar? Sesiapa yang duduk area Ipoh mesti pernah dengar sebab tempat ni dekat dengan Ipoh je.Bagi sesiapa yang belum pernah pergi Tiqah syorkan korang pergi la berbuka kat sini.Memang best dan harga pun berpatutan.

Macam pakcik Tiqah dia ambil set family untuk 4 orang dewasa.Harga ? Sangat-sangat la berpatutan hanya RM105 je. Mahal ? Tak mahal sebab lauk-lauk dia pun banyak and paling best sebab SEDAP!

Tapi sebelum korang nak pergi berbuka kat sini,korang kena call dulu tak pun pergi je kat restoran ni dan jumpa manager dia sebab restoran ni selalu sangat penuh !

Meh sini Tiqah nak share gambar sikit -3-

Ni la Restoran Nasi Lemak Ayam Kampung !

Nampak tak makanan dia sangat-sangat la banyak !
Macam-macam ada uolsss !

Yang ni bubur manis.Banyak pilihan.Korang boleh pilih yang mana korang suka ! ^_^

Haaa... Yang ni apa yang Tiqah ambil masa berbuka.Banyak lauk dari nasi :3

Jus tembikai termasuk dalam set 

Ni tuan punya blog. Muahaha (muka poyo)

Jadi macam mana? Best kan ? Jadi ajak la family pergi berbuka kat sana.

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan semua !

Thanks for reading :)


No comments: