Hadiah Dari Vietnam


Assalamualaikum and hai semua :)

Dah hampir sebulan tak update entry at blog pinky ni.Serius rindu dengan blog ni :3

Beberapa hari lepas mama Tiqah pergi Vietnam.Tiqah ? Of course la tak pergi.Dia pergi dengan kengkawan dia je.Katanya nak merasa jejak negara orang selain Malaysia.

Serius jeles dengan mama Tiqah sebab dapat merasa nak flight pergi negara orang.Lain bangsa,lain tradisi,semuanya semacam lain.Nak cakap satu-satu malas nak taip.Hehe ! :D

Bila dapat tahu mama dah sampai rumah bukan main serbu nak tengok mama beli apa la untuk anak-anak dara and teruna dia ni. Hewhew..

Nak tahu Tiqah dapat apa? Haaaa ! Jap nak share gamba..

Tadaaaa ! Banyak kan ? 

Nak ucap terima kasih at my mum ! Tak sangka dapat banyak macam ni.
Yang warna biru tu baju kurung.Siap berlabuci bagai.Cantik ! Mak kata kat sana sangat-sangat murah !!!
Yang kain warna merah tu kain pasang untuk dibuat baju Hari Raya nanti.So boleh agak la baju raya tahun ni warna apa kan ? ^_^
Warna ungu tu kain telekung.Telekung Lycra.Memang dah lama teringin kain telekung macam ni.
Kat sini memang mahal la.Tapi my mum beli at sana RM30 baru.Murahkan ?
Alhamdulillah dah dapat .Serius happy ! ^_^
Lagi satu beg.Beg tu sangat-sangat la comel dan best pakai.Kena hujan pon tak basah teruk.Kalis hujan maybe. >_<
Yang last sekali tu keychain nak bagi kat kengkawan yang sempat Tiqah bagi.Hehehe

InsyaAllah kalau ada rezeki merasa la Tiqah naik flight bulan 9 ni.Kalau dapat sambung belajar antara Sabah atau Sarawak la.Doakan Tiqah taw.Rasa berdebar pula.Yela.Tiqah tak minta kos yang ada Medsi ataupun temuduga.Huhuhu...

Tibe-tibe rasa jeles pulak tengok kengkawan yang dapat Medsi dengan temuduga ni.Haihhhh !

Okey! Sampai sini je! Thanks for reading :)

2 comments:

Siti Aisyah said...

bestnya!
saudara mara belah ayah aisyah pernah pergi vietnam.
rugi gile la family aisyah x ikot sekali huhu.. nak gak gi vietnam xD

Atiqah Zayana said...

Yeke aisyah??? Mak tqah ckp mmg best sgt2 ~~ lps ni dy na pg china pulak. Serious jeles !!! >,< haha