REUNION PRIMARY SCHOOL


                                                                بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum.

Pagi-pagi dapat mesej dari kawan sekolah rendah.

"Tiqah,ada gathering kat Cafe Bawang Merah pukul 3 ptg ni"

Ada reunion ? Rindunya masa kat sekolah rendah dulu.Mesti semua dah besar-besar dan ada haluan masing-masing dah sekarang.

Ni kali pertama aku datang reunion walaupun tak ramai yang join sebab ramai yang ada hal.Tapi merasa la jumpa kengkawan sekolah rendah.

Ni Cafe Bwang Merah (Ihsan dari Mr.Goggle)




Aku and Alya
 (Aku yang pakai tudung pink tu)

Azlan Zainal dan Arif Muaz

Muka macam poyo je :p


Ksemuanya 5 orang.Yang sorang lagi tukang tangkap gambar.Walapun tak ramai
memang best sebab dapat jumpa kengkawan lama balik. :))

Thanks Allah

Thanks for reading.Enjoy!








No comments: