Guilin,China

                         
                                                    بسم الله الرحمن الرحيم

Assalmualaikum..

Kenapa tajuk China pulak ni ? *sengih*.Actually,itu la tempat yang aku nak pergi kalau aku dah keje nanti.Kalau tak dapat pergi,bila aku kawen nanti nak ajak suami pergi tempat ni..

Ni gara-gara tengok Destinasi Ria Bersama Air Asia tadi.Arghhhhh~ Rasa nak jerit kuat-kuat kalau dapat pergi tempat ni.Cantik sangat.Jeles tengok Najwa Latif dapat pergi sana.Have fun at sana.Permandangan  at sana nyaman sangat.Tak rugi kalau pergi. *walaupun aku tengok dalam tv je

                                           
                                                     
Red Flute Cave
Cantik tak ? Kat dalam tu ada banyak lagi.Macam2 kaler.
Jelesnye tengok.Teringin nak masuk kalau dapat pergi
sini. >,<

Elephant Trunk Hill.
(Nampak tak macam gajah minum air?)

Longji Terreces
Nanti aku nak ajak laki aku berjalan at sni.
"Udara nyaman + sejuk sangat! "
*Najwa Latif kata
Cantik kan ? Wajib pergi ke Guilin ni >_<
Actually banyak lagi tempat yang menarik time aku tengok tv tadi.Tapi aku lupa la.*sengih* hehe
Tapi yang pasti tempat ni dah masuk dalam list travel and destinasi bulan madu aku.Haha.Bia rabak sikit poket suami aku nanti.Mohon dia simpan duit banyak2.

Aku nak pergi jugak tempat ni.Tak kira.Korang dah tengok kan tempat menarik at Guilin ni.Aku saja je xletak tempat nak gi shopping sebab aku tahu aku ni perempuan jugak.Takut nanti mebuak-buak pulak perasaan nak pergi.Tak pasai2 aku terjun laut berenang gi Guilin nt. *Amboi,kau ~ Ayat tak boleh blah.

Okey la.Sampai sini je aku nak share dengan korang.Semoga bermanfaat okey ?

Thanks For Reading ^_^




No comments: