GARNIER

                                                     
                                                    بسم الله الرحمن الرحيم



Assalamualaikum

Hari ni nak share sikit tentang Garnier.Elok ke garnier ni ? Aku pun dulu teragak-agak nak pakai sebab kawan-kawan yang pakai Garnier ni kata tak sesuai dengan muka diorang.Ada yang dah pakai sampai dua tahun pun ada.Tapi aku try jugak sebab nak tahu result dia kalau aku guna la kan.

Aku start guna bulan lepas.Waktu tu muka aku jerawat jugak.Bintik hitam pun tak kurang-kurang walaupun aku guna macam-macam produk kecantikan.Lebur habis duit aku.Sadis giler. T_T

Mula-mula aku guna Garnier Light Complete.Aku tak guna diorang punya pencuci muka sebab tak sesuai dengan muka aku.Jadi berminyak.Tapi krim dia okey pulak dengan muka aku yang sensitif ni.Pelik kan ?Haha



Mama ada cakap bila pakai Garnier ni muka nampak natural.Yeke ? Eh ? selama ni macam plastik ke ?Erk ? -,-

Lepas tu aku pakai bb cream dia pulak.Ada setengah orang pakai muka diorang jadi berminyak.Tapi aku cuba jugak la gatai pi try kan.Alhamdulillah.Okey la muka aku pakai bb cream Garnier ni.

Garnier BB Cream 

Sebenarnya sesuatu produk ni bergantung kat muka kita sesuai ataupun tak.Betul tak ?Kalau rasa sesuai dengan muka korang teruskan pakai.Kalau muka makin teruk jadi macam alahan ke jangan pakai produk yang merepek tau.Pergi jumpa doktor.Doktor akan bagi kat korang produk yang sesuai untuk muka korang.

Poyo je muka.Ada aku kisah? -_-

Selamat mencuba :)

Thanks for reading.



2 comments:

Yun Sing said...

Haha.. berehat sebentar bersama kit kat :P

Atiqah Zayana said...

Hahaha..mane ade kit kat sini..nt tiqah wat pasal kit kat pulak okey ? ahaks :D