Playboy Itu Suami Aku

                                                         بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum semua..

Amboi..nampak je tajuk tu terus klik eh ? Mesti tengok kan cite ni ? Peminat setia PISA (Playboy itu suami aku) mcm aku  ~ Huihui ~

Sweet kan ? :)


Aku pun tengok juga cite ni.Mula2 tak layan pun.Story sebelum ni pun aku bukan layan sangat pun.'Love You Mr.Arrogant' pun aku layan episod first and akhir je.Nampak tak aku tak layan kat situ ? Hahaha

Entah napa aku layan pulak cite ni.Siap usaha pergi naik ipoh sebab kat tempat aku ni tak ada pun kedai Popular.Kedai buku ? Of course la ada tapi novel2 ni jarang la ada.Akhirnya dapat jugak aku beli buku tu sebab apa? Perasaan aku membuak2 nak tahu layan cerita dia macam mana. (Nampak tak aku suka giler2 cite tu ? ) Tambah2 pelakon dia lagi double tripple aku suka.Lagu dia pun best giler sampai aku buat lagu blog aku... Hahaha (^_^) (y)

Encik Mimpi 


Novel 'PISA' ni tak mahal pun.Just Rm24 je walaupun nampak tebal kan ? Tapi kalau korang beli kat popular ada rebate 20% sekarang.Jadi nt korang akan dapat dalam RM19.20 la xsilap aku.Murah kan ?Aku rasa novel 'Sebenarnya,Saya Isteri Dia' lagi tebal kot dan lagi mahal RM30 -,-



Bila dah baca novel tu............

Aku lagi-lagi tak sabar pulak nak tengok cerita dia.Yela,kalau baca kita cuma guna imaginasi je.Kalau tengok depan-depan mata lagi best kan ?Setuju ke dok ?

Oleh itu pembaca semua,(gaya macam tulis karangan je -,-)




Moh la kite layan cerita cerita tu.Setiap Isnin-Khamis pukul 7 malam until 8 malam.Sebelum layan cite tu korang solat la maghrib dulu.Iklan tb3 kan lama? Kan ? Opah aku la selalu pesan sekarang ni maghrib awal,isyak lagi la awal nt.Tengok tu tengok jugak.Jangan sampai lupa solat k ?

Selamat membaca ~

Have fun ~

No comments: