Perkahwinan Sepupu Belah Ayah


                                                   
                                                           بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..

Hari ni nak story tentang my kazen punya wedding.Huihui..bestnye bila tengok orang yang dah kahwin ni.Jeles taw.Teringin pula nak kahwin.Apakan daya jodoh tak sampai lagi.InsyaAllah dalam dua or tiga tahun lagi.Ahaks (Doakan la ye)

Masa kat rumah kazen aku ada la tolong sikit.Hias makanan pengantin je.Haha...Tengok macam sedap je,macam lazat je.









Nampak macam sedap je kan ? Pastikan korang yang baca blog aku ni bukan pada bulan puasa.Batal puasa korang nanti. (Amaran !)

Okey aku gurau je.hehe

Actually,banyak lagi makanannye.Ni je yang aku mampu snap2.ye la kan.Dua biji bas mai wei..Tak cukup tangan aku nak hias lagi.Nak tangkap gambar lagi.Biasala dua beradik naik pelamin.
Now nak tengok wajah pengantin pulak.Yang pengantin perempuan(baju merah) and lelaki (baju biru) sepupu aku.Actually aku masa kecil-kecil dlu tak rapat pun dengan diorang.Yela jarang jumpa.Adik beradik ayah aku nu bukan sikit.Ramai.14 orang adik beradik (ayah anak ke 9).
Rupanya aku baru tahu.Hahaha.Nampak sangat tak ambil port kan pasal family ayah aku ni.Rupanya aku ramai gila sepupu yang dah kahwin.Siap ada anak dah.Dah besar-besar dah anak diorang.(Nampak tak aku ni tak ambil port sangat?)
Lepas ni aku akan ambil port pasal family ayah aku.

Okey! Dah penat merepek.Aku nak share dengan korang gambar pengantin.Nampak gojes sangat :D





Tahniah to you Nurul.Selamat Pengantin Baru :)


Okey.Ni abang dia and his gojes wife.Biru my faveret kaler.Macam tahu-tahu je.
(Perasannye kau tiqah!)
ahaks

Congrate for both of you.Semoga menjadi suami dan isteri yang soleh and solehah.Tempuhilah alam rumah tangga dengan penuh ketabahan dan kesabaran.Semoga dapat baby yang comel-comel :)


Dah penat aku melalut panjang-panjang.Apa-apa pun selamat membaca.Hope u all enjoy k ?

Have a nice day

Assalamualaikum. :D






No comments: