| Manfaat Ais Batu Untuk Kecantikan Wajah |

Assalamualaikum  ....

Hari ni na share ape yang tiqah jmpe at tenet and ape yang tiqah dah try la :)

Wajah tiqah b'jerawat teruk dulu.Masya-Allah..Smpai kadang-kadang malu dengan kengkawan yang lain..sob..sob (sekarang dah kurang)

Kwn tiqah ada bagi tips untuk kecikkan jerawat and hilangkan bintik hitam tuh dengan cara menggunakan ais batu !

Mula-mula tiqah xcaye la kan..Then lepas dia kata guna cara tuh and tiqah tengok berkesan and muka dy pun dah kurang berjerawat tiqah pon try and result dy ... MEMANG SANGAT BEREKESAN !

WAH ! tak boleh jadi ni..Then tiqah try la malam tuh...

Alhamdulillah...selepas 2 hari mcm tuh jerawat makin mengecil dan hilang and bintik hitam makin kurang..

Pastu,kulit muka rasa sejuk jew kalo ary2 korang buat sebelum pergi tido..xpon biar jew ais batu tuh cair kat muka...

One more thing,mekap korang akan lambat cair..cayelah...tiqah dah try bagi siapa yang pakai mekap la..heeeee ~


*ais tuh letak dalam kain pastu tempek kat muka..kalo xbalut dengan kain sejuk gile der ~



SELAMAT MENCUBA !

No comments: