| Hari Kantin (Part 2) |


Assalamualaikum..

Alhamdulillah lepas buat persiapan akhirnya Hari Kantin pun bermula..Sambutan memang hangat giler ~

Macam2 yang kami jual smpai tak cukup tangan dengan yang memasaknye,yang menjaga gerainya..Memang pergh la..

Tapi yang paling bez mcm2 gelagat aku tangkap.heeee...(tengah gian berblog la katakan)

Tapi bagus la budak kelas aku ni bekerjasama untuk bantu kengkawan yang amik subjek Pengajian Perniagaan ni berniaga.(actually aku budak sastera)

Kat sini nak share sikit picture yang hot&cool gitu.....



Muka Ceria Nak Sambut Hari Kantin

Muka Excited Nak Bergambar :p

The Crew..Hahaha


Ni name gerai kitaorang *FRANCAIS EXPRESS ~ (sedap kan nama dy)

The Menu (sedap tak?actually byk lagi tapi ni jew yg aku mampu snap) ;)







No comments: