| Exam Percubaan Semester Ketiga(Akhir) |

Assalamualaikum..

Yeay ! Akhirnya dah sampai ke semester yang terakhir..

Alhamdulillah.. ^_^

Tapi.. (alamak ! ada tapi la pulak) -,-

Macam2 perkara berlaku bila nak dekat exam ni..

1.Cikgu subjek killer boleh xcdent pulak dah..Alahai cikgu,semoga cikgu cepat sembuh

2.Bila time exam ni la..kemalasan tahap karma muncul.Bila semangat nak study mcm2 yang aku buat menyebabkan aku tak jadi nak study.

3.Mood nak meng'online' jadi membuak-buak. (sedangkan online tiap-tiap hari)

4.Aku jadi malas nak pegang buku.Laptop aku rajin la. (Nampak tak kemalasan kat situ ? )


Well....Aku mintak pertolongan korang untuk setelkan masalah aku yang dah mengada tahap gila ni.

(insan yang dalam dilema)

*Wei ! Aku nak exam lagi sebulan ni !


No comments: