Long Distance Relationship ~

Orang ramai cakap..cinta jarak jauh ni susah and pasangan kita mudah curang belakang kita..Betul ke?

Diperakui cinta jarak jauh sangat2 memberi peluang kepada pasangan kita terutama laki ( i think )untuk curang belakang kita sebab laki ni pantang tengok yang cantik sikit mesti nak pikat kan..Betul tak ?
Kadang2 tak jugak cinta jarak dekat pon laki boleh buat mcm tuh..Kadang2 dengan kawan baik kita sendiri diorang ambik....mesti korang penah rasa bila member baik tikam belakang kan ? Ase cm nak tumbuk je kan ?

Orang ramai cakap...

"Cinta jarak jauh ni tak boleh diharapkan sebab kita tak nampak apa pasangan kita buat "(kalo dekat korang nampak ke ?) =_='''

"Cinta jarak jauh ni susah la...sebab jarang jmpe..kalo rindu xboleh jmpe"

Korang tahu tak ?

 Orang yang bercinta jarak jauh sentiasa mendoakan kesejahteraan pasangan dlm solatnya~

Cinta jarak jauh menguji diri pasangan kita dalam kesetian,keikhlasan pasangan kita..Cinta jarak jauh ni ujian cinta kalo cinta jarak dekat ujian iman..jadi sape2 yang cinta jarak dekat sentiasa la muhasabah diri agar dijauhkan dari perkara yang tak elok k ?

Cik T dah dua kali cinta jarak jauh..memang ase sedih sebab xdapat jmpe ary2 tapi bila dah lama xjmpe then bila jmpe memang ase manisnye..kan ?

Orang yang bercinta jarak jauh ni penghubung dia henfon (sentiasa ada dgn dy ),skype and facebook ~ :)




SKYPE penghubung yang paling best sebab dapat tengok muka ~ Hohoho











No comments: