:: Lelaki Tinggi ::

Assalamualaikum...

Kalo korang perhatikan sekeliling korang ada tak lelaki yang tinggi ? Mesti ada kan ?

Satu hari tu,tqah jalan2 dengan kawan tqah pergi pekan..Jumpa lelaki ni tinggi giler tapi gf dy rendah sangat..Tinggi takat siku lelaki tuh..Bila perempuan tu nak minta beli barang kan dia tarik baju laki tuh...Cute sangat ! Tqah dgn kawan tqah senyum je la...hehe ~

Tqah suka tengok lelaki tinggi bila dengan gf/isteri diorang jalan..Tambah2 kalo perempuan tu rendah sangat..Cute giler !! Jeles ~ >,<

Lelaki yang tinggi salah satu ciri2 lelaki yang tqah suka..Yela tqah ni dalam kategori tinggi la jugak..Mesti la nak lelaki yang lebih tinggi dari tqah..

Alhamdulillah tqah dah dapat ~ (Encik H) :3

Dia lebih double tripple cheese burger tinggi dari tqah..Kalah adik tqah ooo... Tak silap tqah tinggi dia 183 cm..Kalah pakcik tqah yang dah sedia tinggi dalam family kitaorang..HAHAHA ~


Cute kan ? <3


No comments: